Huwelijk

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Dus kies je voor mooie kleding, nodig je veel gasten uit op een unieke locatie en regel je een luxe trouwauto... natuurlijk horen ook mooie bloemen bij deze bijzondere dag.

Bij het plannen van jullie huwelijk besteed je de grootste zorg aan het laten samengaan van alle details. Het bruidsboeket is daar een belangrijk onderdeel van en moet passen bij jezelf en de kleding van zowel de bruid als bruidegom. De soort bloemen die jullie kiezen moet passen bij het seizoen waarin jullie trouwen, maar daarnaast is ook jullie smaak belangrijk bij het samenstellen van het boeket.

Corien Veron is een vakvrouw op het gebied van bloemen en kan jullie adviseren welk bruidsboeket het beste aansluit bij jullie wensen. In een persoonlijk gesprek wordt je met veel voorbeelden geholpen bij het kiezen van de juiste bloemen. Vervolgens maakt Corien Veron op een professionele en betrokken manier iets bijzonders van jouw bruidswerk. Naast een uniek bruidsboeket worden bloemen ook gebruikt voor corsages, de aankleding van de trouwauto , de kerk en het feestadres.

Het is mogelijk om samen met je vriendinnen, je (schoon) moeder of zus in het atelier mee te werken aan de bloemen voor de bruiloft. Hierdoor wordt het feest nog persoonlijker en dragen de bloemen bij aan een overgetelijke dag.

Speciale Gelegen- heden

Corien Veron maakt bloemwerk voor iedere gelegenheid. Je kunt hierbij denken aan een zilveren of gouden huwelijk, een jubileum, een open dag of speciaal diner…..

Samen met jou weet Corien Veron met bloemen en plantaardige materialen elk feest aan te kleden. Dit kan een tafelversiering zijn, corsages voor de genodigden, het versieren van een entree, de kerk, het aankleden van een feestzaal, tent, etalage, etc…..

Ook is het mogelijk om binnen je bedrijf een plantaardig object te plaatsen. Dit kan op uw verzoek regelmatig worden “geruild” waardoor u steeds een nieuw arrangement heeft staan. Denk daarbij aan een bloemwerk op de balie, in de hal of op de tafels.

Corien Veron denkt graag met je mee over de mogelijkheden om uw bedrijf er fleurig uit te laten zien.

Abonnementen

Bij Corien Veron kunt u zowel zakelijk als particulier terecht voor een bloemen abonnement. Elke week of eens per maand een mooi bloemarrangement op uw kantoor, balie, etalage, restaurant, cafe of in de huiskamer? Bloemen geven sfeer en kleur aan het interieur. Door goed naar uw persoonlijke wensen te luisteren maakt Corien een passend arrangement voor iedere ruimte. De bloemen worden bezorgt in een vaas, pot of schaal welke iedere periode gewisseld kan worden. Ook is het mogelijk uw eigen vaas, pot of schaal te laten op maken.