Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Dus kies je voor mooie kleding, nodig je veel gasten uit op een unieke locatie en regel je een luxe trouwauto... natuurlijk horen ook mooie bloemen bij deze bijzondere dag.

Bij het plannen van jullie huwelijk besteed je de grootste zorg aan het laten samengaan van alle details. Het bruidsboeket is daar een belangrijk onderdeel van en moet passen bij jezelf en de kleding van zowel de bruid als bruidegom. De soort bloemen die jullie kiezen moet passen bij het seizoen waarin jullie trouwen, maar daarnaast is ook jullie smaak belangrijk bij het samenstellen van het boeket.

Corien Veron is een vakvrouw op het gebied van bloemen en kan jullie adviseren welk bruidsboeket het beste aansluit bij jullie wensen. In een persoonlijk gesprek wordt je met veel voorbeelden geholpen bij het kiezen van de juiste bloemen. Vervolgens maakt Corien Veron op een professionele en betrokken manier iets bijzonders van jouw bruidswerk. Naast een uniek bruidsboeket worden bloemen ook gebruikt voor corsages, de aankleding van de trouwauto , de kerk en het feestadres.

Het is mogelijk om samen met je vriendinnen, je (schoon) moeder of zus in het atelier mee te werken aan de bloemen voor de bruiloft. Hierdoor wordt het feest nog persoonlijker en dragen de bloemen bij aan een overgetelijke dag.