waarborg1
cor-081 verkleindIn 1989 is Corien Veron afgestudeerd als meester bloembindster. Op dat moment werkt ze al 10 jaar in een bloemenwinkel.
In 1994 is Corien Veron begonnen met het verzorgen van workshops bloemschikken in haar eigen atelier. Deze jarenlange ervaring staat garant voor een dag, middag of avond creatief bezig zijn met plantaardige materialen en zelfgemaakte bloemwerken waar u trots op zult zijn.
Het is een uitdaging voor Corien om u de laatste technieken te leren en op de hoogte te brengen van de laatste trends. Het atelier in Esbeek is hiervoor de perfecte locatie in een inspirerende groene omgeving. De koeienstal van de boerderij uit ca. 1880 is omgetoverd tot een sfeervol atelier met alle voorzieningen.
Alle denkbare materialen en ondergronden zijn in het atelier verkrijgbaar. Als je deelneemt aan een dagworkshop wordt in de “goei kamer” een overheerlijke warme lunch geserveerd.

 

In 2013 heeft Special Bloemschikken een uitvoerig artikel gewijd aan mijn atelier.
Lees meer...

 In de Special Bloemschikken van 2015 staan bloemwerken uit mijn atelier.

Lees meer...

Bij uitgeverij Cantecleer zijn vanaf 1997 een aantal hobbyboeken van Corien Veron verschenen waarin haar creaties centraal staan.

Lees meer...

https://www.youtube.com/watch?v=k3gmem7Iiu8