Afscheid nemen van iemand die je dierbaar is doet altijd pijn. Je wordt overspoeld door verdriet en herinneringen en krijgt troost van de mensen om je heen. Dagen van verdriet en rouw horen bij het zware proces van afscheid nemen en bloemen zijn juist dan een blijk van troost en dankbaarheid.

Corien Veron heeft al jaren ervaring in het maken van prachtige grafwerken. Het zijn allemaal liefdevolle creaties die je graag aan je dierbaren wilt meegeven op hun laatste reis. De bloemen drukken stuk voor stuk uit wat afscheid nemen zoal kan betekenen.

Corien Veron wil je graag helpen met het vinden van de juiste bloemen voor het maken van jouw speciale grafwerk. In een persoonlijk gesprek wordt je met veel voorbeelden geholpen bij het kiezen. Ook is het mogelijk om samen met de nabestaanden in het atelier van Corien zelf bloemwerk te maken voor de uitvaart. Met de deskundige hulp van Corien en alle materialen uit het atelier vind je niet alleen troost in het bloemwerk, maar neem je ook op de meest persoonlijke manier afscheid van wie je zo lief is...

Bloemen die jouw medeleven tonen kunt je ook zenden aan diegenen die achterblijven. Een boeket vol sympathie kan jouw diepste gevoelens vertolken.

Neem contact op met Corien Veron om de vele mogelijkheden te bespreken.