Webshop

Geen tijd om naar de workshop te komen? Laat Corien dan een mooi werkstuk voor je maken! Droogbloemen zijn weer helemaal hip en trendy en passen in ieder interieur. Creaties waar je lang van kunt genieten.

Alle bloemwerken worden op bestelling speciaal voor u en in overleg gemaakt. Materiaal en kleur kunnen naar wens worden aangepast. Kosten incl btw, excl verzenden/ bezorgen. (Betaling via betaalverzoek).

A. Ring

Metalen ring van 30cm gebonden met Grevillea blad. Gedecoreerd met groene Phalaris, rode Vlas, stukjes Kaneel en Juffertjes in het groen.

Prijs: €19.50
Bestellen

B. Ring

Metalen ring van 30cm. Voor 1/3 opgebonden met Statice, Juffertjes, Lonas en gele Helichrysum. Afgewerkt met zwart touw.

Prijs: €29.50
Bestellen

C. Krans

Metalen krans van 40cm. Bekleed met Zwart blad. Gedecoreerd met Gras, Juffertje, Tarwe, groen Vlas en Phalaris en roze Helichrysum.

Prijs: € 32.50
Bestellen

D. Dubbele houten ring

d

Dubbele houten ring van 30cm. 1/3 Gebonden met Eikenblad. Gedecoreerd met Tarwe aren, stukjes Kaneel en gedroogde bessen.

Prijs: €24.50
Bestellen

E. Dubbele houten ring

Dubbele houten ring van 40cm. Gebonden met Eikenblad en gedecoreerd met groene Phalaris.

Prijs: €24.50
Bestellen

F. Krans dubbel staand

Metalen frame op voet van 50cm doorsnede en 60cm hoog. Bekleed met Zwart blad en Valse tijm. Gedecoreerd met Tarwe aren, Rozemarijn kruiden, Papaver en Juffertjes. En een paar mooie kaneelstokken.

Prijs: €49.50
Bestellen

G. Krans staand

Metalen ring van 50cm op pootjes. Gebonden met Steen-Eik en  Valse tijm. Gedecoreerd met Tarwe, Juffertje, Lonas en gele Helichrysum.

Prijs: €49.50
Bestellen

H. Reageerbuisje

Metalen frame 13x32 cm op houten voetje met reageerbuisje. Boeketje van Katjes-tak, Grevilea-blad, gras en gele Craspedia

Prijs: €19.50
Bestellen

I. Reageerbuisje

Metalen frame van13x32cm op houten voetje met reageerbuisje. Boeketje van Thypa, groene Phalaris, Tarwe, Craspedia, groene Vlas en een rode pauw Veer

Prijs: €19.50
Bestellen

J. Zwart Bakje

Zwart metalen bakje 9x11cm met ring van 28 cm. Opgestoken met Tarwe-aren, Grevillea-blad, groene Phalaris, rode Vlas, gele Lonas en een rode pauw veer. Ook mooi om op te hangen.

Prijs: €32.50
Bestellen

K. Houten Bakje kort

Houten bakje van 25x10x30cm. Opgestoken met Kaneelstokken, groene Vlas, Papaver, Gageltakjes, Bessen en gedroogde Roosjes.

Prijs: €29.50
Bestellen

L. Houten Bakje lang

Houten bakje van 50x10x30cm. Opgestoken met wit Schors, Kaneel stokken, Gageltakjes, Groene Vlas, Tarwe, Rozemarijn kruiden en Katjes takken.

Prijs: €39.50
Bestellen