Workshop

Een workshop bij Corien Veron is creatief bezig zijn met plantaardige materialen onder deskundige begeleiding. 

Bij een workshop staat een seizoen of thema centraal. Er zijn volop voorbeelden in het atelier die je kunnen inspireren tot het maken van je eigen plantaardige creaties. Je mag dus zelf weten wat je maakt! 

Tijdens een workshop mag je alle materialen zelf meebrengen, maar er is ook een ruim assortiment van ondergronden (vaas, schaal, mand) en plantaardige materialen verkrijgbaar in het atelier. Corien zal altijd proberen om samen met jou van de meegebrachte materialen, eventueel aangevuld met materialen uit het atelier, iets bijzonders te maken. 

Ochtendworkshop: 09:30 - 11.30 uur.                    Middagworkshop: 13.30 – 15.30 uur.            Avondworkshop: 19.30 – 21.30 uur.                        

Kosten: € 22,50 incl koffie / thee en bindmateriaal. Overige materiaalkosten zijn per werkstuk verschillend.

Programma

Herfst-workshops

Met verse materialen halen we de geuren en kleuren van de herfst in huis. We maken bloemwerk in een mand of schaal maar een prachtige krans met kruiden en bessen is ook mogelijk.

Ochtend: 8 Oktober

Avond: extra avond 12 oktober

Alle geplande workshops zitten bijna vol maar bij voldoende belangstelling komt er nog een extra datum. Dus heb je interesse laat het weten en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

De workshops zijn in kleinere groepjes zodat we rekening kunnen houden met elkaar

 

 

Schrijf snel in